Vaihdoin sivupohjan valoisampaan. Tarvitsin jonkinsortin valaistusta elämään. Kynttilöitä polttelen kuin vimmattu, niistä saan voimaa ja iloa!


Elämässä sattuu kaikenlaista tosi yllättävää ! Viimeisin shokkiuutinen oli lauantaiaamun puhelinsoitto MotskariMiehen veljen vaimolta. Mieheni veli oli menehtynyt perjantaiaamulla kuntosalilla. Äkillinen sairauskohtaus, jonka perimmäinen syy selviäää sitten aikanaan, ruumiinavauksessa. Edelliset hautajaiset oli marraskuussa, kun MotskariMiehen äiti kuoli. Nyt sitten harvennus tapahtuu siellä suunnalla, oma äitini ja isänihän on kuollut jo yli kaksikymmentä vuotta sitten. Samoin vanhin veljeni 49-vuotiaana. Toiseksivanhin veli menehtyi muutama vuosi takaperin.kuusikymppisenä. Mulla on enää yksi veli elossa.pikkuveli :) Vähiin menee ! Mun kaikki kuolleet läheiset ovat menehtyneet äkillisiin sarauskohtauksiin! Kuka sydänkohtaukseen (isäni), kuka aivoverenvuotoon (äitini ja molemmat veljeni): Puhelinsoitto, jota ei koskaan olisi halunnut saada kertoi karut terveiset ! Eli hautajaiset on taas tiedossa.

Iloa lämään tuo pikkuinen Vilja tyttönen, mummun rakas Viljan äiskä, Nuorikki, esitti pyynnön että neuloisin sukat&tumppu-settejä! Väritoiveena oli: oransseja, keltaisia, sinisiä. Tässä eka satsi ( lisää siis ON tulossa):Lankana oranssi Maija, puikot 3. On muutes harvinaisen hankala väri kuvattavaksi tämäkin. Sisällä harmaana ja sateisena päivänä!
Hupsista sentään, kun nämä olivat puikoilla, törmäsin puseroon jota ei voinut olla ostamatta:


Samaa oranssia raidoissa :) Lankaa kului näihin yhteensä 64 g.

Jaksellaan eteenpäin, jokainen meistä !

Lämmöllä
-Lettu-