Keskeneräisiä kyllä kummittelee pitkin-poikin huushollia. Muut ei niinkään "ahdista" kun nuo kurssikaverin räikeän väriset puuvillalangat. Huoh. Niistä olen päätynyt tekemään pieniä pitsiliinoja. Pyyhkiköön vaikka pölyjä sitten niillä, pääasia että saisin pois-pois käsistäni. Piiii-iiitkään aikaa en olekaan virkannut pitsiliinoja, ja vähän on hakusessa ohjeiden tulkitseminen. Virkkaa ja pura-menetelmä on jokailtaisessa käytössä *VIRN*

Yhtenä iltana manasin, että olin jo alussa tehnyt virheen = kahdeksan kjs-kaaren sijaan yhdeksän. Vähänkös nauratti miehen kommentti, että mitä suotta purat, supista nyt niin eikös se korjaannu. Pyörenä virkattu liina oli melkein valmiina. PitsiKUPPI ??? =)

Kiitos pikkulaukkukehuista, hihih! Lienee tosiaan pikkutytön mieleen. Ja vähänkös oli " huuli pyöreenä" tuon virkkuukoukun katkeamisen kanssa. "Olisitpa nähnyt ilmeesi" olis käynyt tilanteeseen hyvin :)

Jotain esiteltävää:

623852.jpg

Huuto.netin saalista, eilen tulivat. IHANIA =D Jos ilmat pysyy tällaisina sateisen koleina, seuraavaksi päätyy puikoille sukat ! Jollain uudella mallilla, olen jo katsellut "sillä silmällä" Ullan ohjeista Aaltosukkia!