Ihan heti piti aloittaa koukuttelu SNY:n lähettämästä Kolibri-langasta. Vaati vähän säätöä, ennekuin sain mielesen tehtyä. Ja tulos on ihana, just sellainen kuin halusinkin :D

957005.jpg

Huivin leveys: 16cm, pituus 125cm+hapsut. Lähtökohtana oli Modan huivi, jonka ruskeana aiemmin teinkin. Siinä vain oli liikaa pylväsrivejä. Aloitin ohjeen mukaan 200 kjs+3kjs kääntymiseen. Ensimmäinen kerros on puolipylväitä, sen jälkeen salomonin solmuja. Niitä tein jokatoisella krs:lla 2 lenkkiä peräkkäin ja jokatoisella yhden lenkin......ÖÖH, olen tosi huono selostamaan, sorit! Tämä systeemi lienee samanlainen kuin "joulukukka"-mallissa. Lopussa tein yhden kerroksen puolipylväitä. Hapsuja varten varasin langan ensin, ja loput langat koukuttelin huiviin. Sitä jäi tähteeksi vain vajaat 10 cm *virn* Lähikuva huivista, tämä selvittänee asiaa paremmin kuin ontuva selostukseni :)

957006.jpg

SNY:lle kiitos langasta! Tämä kaulaliina pääsee ulkoilemaan tänään muutenkin kuin puun oksalle = kauppareissulle.

Toinen huivi on jo puikoilla, Sny:n lähettämää lankaa sekin. Hypistellessäni sitä jo mietinkin, että onpas saman tuntuista kuin saamani huivi. Kiitos ilmoituksesta, että on samaa lankaa :D Että pitääkin olla ihana pehmeän tuntuista, AAH !!!