Nyt se sitten on ohi. kevään SNY-kierros! Viimeisestä, ja taas NIIN mieleisestä paketista paljastui kasa värikkäitä puuvillalankoja, sekä virkkausohje:

 
Ihania ovat, nam :) Lisäksi parini neuloma kaunis huivi, kuvassa ei erotu bling-bling osat. Nätti, tykkään oikein paljon !Sekä soma kortti ja namiakin:SNY-parini oli Orvokki, Orvokin puuhailut-blogista!    KIITOKSET Orvokille kulunnesta keväästä ja ihastuttavista muistamisista :) Pahoittelut, kun blogaaminen viimeisestä paketista on viipynyt  sekä tuosta, että kuvat köllöttää kyljellään. Yritin kyllä vajavaisella kyvylläni kääntää ne oikein päin, mutta kuvat ei suostuneet yhteistyöhön ?

Lopuksi Viljan tyylinäyte, kuinka katselee kirjaa olkkarin pöydän ääressä:Nyt asustellaan Tampereella, vuokrattiin kalustettu asunto koko kesäksi, kerrassaan mainiota laugh MotskariMies on vuorotteluvapaalla, meille kummallekin tekee hyvää tuulettua muissa maisemissa. Sitäpaitsi mummun kulta heart on tuossa (melkein) kivenheiton päässä!

Asuintalossamme on muutama mummeli, jotka hoitavat etupihalla olevia kukkapenkkejä:Oikein mukavaa viikonloppua teille kaikille !

Terkuin Lettu, NÄÄS wink