Viikonloppuna oli puuhaa ja "piletystä". Siis ei mitään TYÖpuuhaa, vaan menoa Miehen kanssa. Hän kun on kesälomalainen vasta nyt !

Perjantaina pyyhällettiin pitkästä aikaa meidän perus"piletys"paikkaan, Jyväskylään. Eikä suotta, mukavaa oli :) Lauantaina kotiuduttiin iltapäivällä, ja ilta kuluikin huiliessa....Kun ei ole tottunut valvomaan aamuyölle, se vaatii veronsa *virn*

Eilen olikin harvinaista herkkua: Virtasalmella meni koko päivä, olimme katsomassa ratamoottoripyöräilyn SM-osakilpailua. Se olikin tämän kauden viimeinen.

1870187.jpg

Oli kalsea kylmä tuuli, mutta tunnelma korkealla. Kumin käryä, vauhdin hurmaa, molempia riitti. Jokuseen kuvaan sattui ohikiitävä pyöräkin:

1870199.jpg

Superbike-sarja ajettiin viimeisenä, ja kuohujuomaa suihkuteltiin kuin maailmalla kuunaan :)

1870203.jpg

Käsityöt edistyivät, koska mukana autossa oli tietenkin "eväsneule". Tänään on vuorossa huivinvaihto-huivin kuosittelu ja huomenna sen lykkään postiin. Sukkasatoa lähdenkin heti keräämään, reumalangasta jos viimeinkin saisin omaa käyttöön tehtyä jonkinlaiset lämmittimet.

Hehkuttelenpas täälläkin : pääsin eräälle kirjoituskurssille :D Jippii, jihuu !!!!! Se alkaa 15.9 ja loppuu ensivuoden maaliskuussa. Jänskä juttu !