Se helottaa niin hartaasti, että piti kaivella vanhat "SENIILIRILLIT" esille ( = monitehot, hihihih), koska niissä on aurinkoläpykät. Onneksi sentään pystyn niitä pitämään. Näihin uusiin muovikehyksiin kun ei saa moisia härveleitä laitettua.

Tarjuska: Tuo Antiilan Santorini-lanka on kait joku "kausituote" tai vastaava. Olen joskus pari vuotta sitten ostanut myös, silloin vaaleanpunasäyvisenä  *virn* (jota oli nytkin myynnissä). Koostumus: 50% akryyli, 50% viskoosi. Kerässä on 50g, noin 136m ja hintaa 1,50€ . Neliöiden kiinnityksessä on monta tapaa: voi ommella palaset yhteen tai virkata ne koko pituudelta yhteen. Minä teen helpoimman kautta, koska INHOAN jo ajatusta, että on sata ja yksi palaa odottamassa kiinnitystä...HUI ! Taatusti jäisi tekemättä :) Eli viimeistä kerrosta virkatessa, pylväsryhmien väliin tulevan kjs:n sijaan virkkaan edelliseen palaan siitä kohdasta kiinteällä silmukalla uuden palan kiinni, jokaisen kjs:n kohdalta.

474011.jpg

Yllä Santorinista muutama koepala omalla tyylilläni yhdistettynä. Tulee kivan pehmeääkin =D  Kesken on myös alla oleva Kevät-huivi; vastarannankiiskenä teen sukkalangasta !?!? Tätä väriä on kaksi kerää, niin tulee sopivan isokin. Toivottavasti.

474015.jpg

Kivastipas on kuvan alalaidassa kameran hihaankin näkyvissä. Tekevälle sattuu ;)