Hui kuinka aika kiitää, vuosi on kulunut ja mittariin tulee tänään taas (!!!!) vuosi lisää  Ei aihetta enempään juhlintaan yms. polkaisen vaan perinteisen synttäriarvonnan käyntiin. Enkä keksi mitään kysymystä teillepäin, mutta jos jollakulla on jotain kysymistä multa niin kiva juttu sekin :)

IIKS, kesä mummuilua Tampereella lähenee loppuaan....miten minä kestän olla Viljasta 400 kkm:n päässä..... TÄH !?? No, onneksi alkaa jotain kivaa ja mieleistä kotikylällä: taidekasvatusopinnot ja piirustus&maalaus jatkoryhmä. Kivaa ! 

Viljan ristiäisiin valmistui parahiksi Nuorikille perintönä siirtyneen vinolipaston entisöinti. Sen teki ulkopuolinen taho, edullisesti ja hyvin. Tämä on siis minun kotoa, värimaailma oli välillä raju: kun sain sen opiskelijaboksiini niin räväytin sen 70-luvun henkeen.....kirkkaan keltaisekis. Välillä lojui anoppilan aitassa, sitten Nuorikki sai omaan huoneeseensa kotona ja maalasi sen vaaleaksi. Ja nyt on tämä on niinkuin silloin ennen:

Vilja sai uuden kastemekon, tästä tulee sukuun uusi perintömekko. Syyskuussa Vilja saa serkun, joka käyttää tätä samaa ja kaikki tulevat lapset myöskin *virn* Tämä on ostettu käytettynä, yhdessä tulevan serkkuvauvan perheen kanssa. Tässä on kastettu yksi tyttövauva aikaisemmin. Tyttömekkoko, hih ?

Jep, kommenttilootaan vaan puumerkki niin osallistut arvontaan ! Arvonnan suoritan ehkä vasta ensi viikolla kun olen palannut kotikonnuille. Jos teitä ilmottautuu runsaslukuisasti, arvon kaksi palkintoa....jotka lienevät lankaa varastostani :)

Elokuun tunnelmasta nauttii -Lettu-