On kierretty Korttelimuseossa kaatosateessa ! On oltu siellä ryhmänä opastetulla kierroksella puolitoista tuntia. Ensi-ihastuksen mentyä sekä jalkojen kipeydyttyä alkoi jo halajamaan pois. Sitä enemmän, mitä märemmäksi palttoo meni. Oltiin tosin pääasiassa sisätiloissa, mutta rakennuksesta toiseen siirryttäessä kaatosateessa ennätti kastua. Ja palellakin. Viimeistään siinä vaiheessa, kun tallustelin bussipysäkille pitkän matkan. Myöhästyin kaksi minuuttia bussista, ja seuraavan lähtöön oli 20 minuuttia. Siinä ajassa ennätti lankakauppaan, mikä olikin päivän pelastus :D Ostoksista sitten, kun olen saanut kuvat siirrettyä koneelle kotona. Ja Ilulta tilaamani langat odottivat postilaatikossa. Nyt ei ole enää kylmä, lankojen hiplailu ja ihastelu on lämmittänyt !


Vaihdoin piuritykseksi myös kesäisemmän pohjan Bluelta. Nähtäväksi jää, voiko tässä Suomen kesässä heittäytyä aurinkoon lekottelemaan *virn*

Valmistunutta :

1626281.jpg

Kesäsukkaset omaan käyttöön, SNY:ltä saamastani langasta, puikoteltu hänen lähettämillään ruusupuisilla sukkiksilla :) Puikot ovat ihanan kevyet ja lanka tuntuu hyvältä valmiina sukkina jalassa :)

Nyt uuden työn kimppuun, siitä nautin suunnattomasti. Lankana jotain, jota en ensin meinannu raaskia ostaakaan. Mutta mikään ei ollut liikaa tämän päivän jälkeen, lohtulangaksi !